PHOTOS: Land Cleared For Epcot’s Future World Space Restaurant Revealing Unfinished HP Lounge

This post may contain affiliate links; please read the disclosure for more information.

We first saw construction walls placed around the future location of Epcot’s Space Restaurant a few weeks ago. Within the last few days the entire area has been cleared of trees, shrubs, and more, fully clearing the land for construction to begin.

We can now plainly see the old HP Lounge building. Well, what was supposed to be the HP Lounge in Mission: SPACE. They ended up not using this side building and only the upstairs one that looks down at the queue and exit of the attraction. This was purely used as storage since the attraction’s opening. There’s a long hallway that would connect the two, including an elevator in this side building that you can see through the glass now.

Stay tuned as we bring you updates when the new building goes vertical!