PHOTOS: Construction Continues on Expanded Seating Area of Woody’s Lunch Box in Disney’s Hollywood Studios

Woody’s Lunch Box at Disney’s Hollywood Studios is getting a slightly expanded seating area and — finally — some shade.

When we last checked in on the restaurant, the poles supporting the new shade had been partially painted blue.

There didn’t seem to be any new paint work in the days since.

One pole of the shade structure does not extend to the ground.

Next to the shaded area is a pole supporting two fans.

Scrim is wrapped around the center, where the pole and fan support meet.

This may end up being a similar building toy piece to the one already visible on another fan pole (below).

The expanded area is surrounded by scrim and hedges to keep it blocked off from guests.

Are you happy to see some shade coming to Woody’s Lunch Box? Let us know in the comments below!

For the latest Disney Parks news and info, follow WDW News Today on TwitterFacebook, and Instagram.

For more information on booking your next trip with our official travel agent sponsor, the Vacationeer, visit wdwnt.travel.